Over mij

Carla-Licht-Beleving

LichtBeleving is ontstaan uit passie, liefde en ervaring op het gebied van licht met als drijvende kracht Carla van Breugel. Wat in 1991 startte met het opdoen van kennis en kunde van lichtbronnen en in de vormgeving van armaturen, werd uitgebreid met de technische aspecten en eisen van verlichting.

Geheel in de ban van licht, vol enthousiasme, bruisend van de creativiteit en een behoefte aan originaliteit zag LichtBeleving het levenslicht.
Uw lichtwensen en interieurstijl worden gemengd met de bagage van LichtBeleving, de uitkomst is altijd verhelderend en verrassend. Net dat tikje anders dan verwacht, zonder verlies van functionaliteit.

Ervaar wat kundig lichtadvies voor u kan doen. De werkwijze van LichtBeleving past altijd bij uw vraag, de ruimte en de mogelijkheden.
Neem contact op met LichtBeleving en verbaas u over de mogelijkheden van licht. Wacht niet, maar neem uw lichtplan mee in het bouwontwerp en verlicht uzelf en uw bouwprofessional. 

Bart Vugts
Bart Vugts

Goed persoonlijk advies. Tot in de puntjes verzorgd lichtplan! Service👍

Ton Broeders
Ton Broeders

Eigenlijk had ik mijn idee al wel klaar. Ik zou mijn nieuwe kantoor inrichten met hetgeen ik had. Spullen in overvloed. En toch belde ik Carla van Licht-Beleving. Het zat me namelijk toch niet lekker.

Samen hebben we een nieuw plan gemaakt. Dat wil zeggen: Carla de ideeën en uitwerking en ik het wennen eraan en er enthousiast voor worden. Nu ik dit zit te schrijven in mijn nieuwe kantoor ervaar ik de rust die het uitstraalt.

Odette van Wageningen
Odette van Wageningen

Zeer tevreden over het lichtplan! Carla denkt mee en maakt er een uitgebreid lichtplan van. Advies op maat!!!

Corry van der Aa
Corry van der Aa

De samenwerking is geweldig, heel goed advies en er wordt je niets opgedrongen.