Buitenverlichting

De zomer is begonnen, het binnenleven vertrekt naar buiten.

Zonnen, eten met vrienden, een plons in het zwembad. Lekker lang loungen in de tuinkamer of onder een mooie veranda en genieten van de lange zomeravonden!

Natuurlijk is sfeervolle buitenverlichting onmisbaar voor het creëren van een fijne ambiance in de avonduren.

Maar wat is nu sfeervolle buitenverlichting?

Denk bijvoorbeeld aan een grondspot die de plataan mooi verlicht of de bloemenborder die in de avonduren door een zacht licht van een bolderarmatuur de prachtige bloemenkleuren laat zien.

Ook het aanlichten van een sculptuur door middel van een prikspot vergroot het kijkplezier in de avond, net als een gezellige lichtslinger onder de overkapping.

Leg de licht-accenten daar neer waar er in de avonduren ook iets is te beleven. Zo wordt de aandacht naar deze mooie of interessante punten getrokken in plaats van naar een zwart gat.

Buiten tafelen

Ook de tuintafel met fijne tuinstoelen zijn onmisbaar in een tuin wanneer het binnenleven zich naar buiten verplaatst. Want uitgebreid BBQen, lekker lang natafelen of spelletjes spelen doen we natuurlijk graag in stijl. Bij Van Tafel wordt uw buitentafel op maat gemaakt. Neem eens een kijkje voor de verschillende mogelijkheden en toffe combinaties.

De tafel in ‘the spotlight’ met een grote stoere vloerlamp erbij maakt het plaatje compleet.

Vloerlamp Jacco Maris model Outsider

Een hele fijne zomer!

Carla