Licht trends 2022

De lichttrends van 2022 gaan van natural tot hotel chique. In deze blog deel ik de laatste trends in verlichting.

Natural

Natural Reset na corona! We gaan terug naar de basis. Dit zien we terug in vele aspecten en zo ook in de verlichting. We maken volop gebruik van de natuurtinten maar ook van natuurlijke materialen. Handgeschept papier, gerecycled karton of textiel worden verwerkt in organische ontwerpen in een licht en neutraal kleurenpalet.

Natural in verlichting.
www.graypants.com
Handgemaakt van gerecycled karton

Eclectisch

Op naar een nieuw tijdperk, het nieuwe genderspectrum man, vrouw en alles er tussen in. Er is geen boy or girl aanduiding meer. Willen we met een eigen interieur een populaire woonstijl benaderen of gaan we voor een stijl die past bij jou als persoon?

Eclectisch in verlichting
www.ingo-maurer.com
Vind jouw krokodil….

Duurzaam(er)

Kantoren worden duurzaam en functioneel ingericht. De akoestiek in deze ruimte wordt in balans gebracht door bijvoorbeeld het aanbrengen van decoratieve natuurlijke panelen van boomschors. Maar ook in verlichting wordt er steeds meer gedacht aan duurzaamheid en het verbeteren van de akoestiek. Door het verbeteren van het geluid haal je de natuur naar binnen. Zo lijk het net of je in je eigen tuin zit te werken!

Duurzaam in verlichting
www.slv.com
Materiaal Corten Staal

Geniet van de natuurlijke omgeving…

Bling

Bling, ofwel Hotel chique is dé lichttrend van 2022.
2000 miljardairs zijn samen rijker dan 60% van de wereld bevolking. We willen iets voelen van deze luxe, en wellness. Een jacuzzi in de tuin, je met pracht omringen, even wegdromen…. En hoe kan je dat dan beter benadrukken met prachtige verlichting?

Bling in verlichting
Gold plated kroonluchter.

In welk paleis waan jij je?

Lichttrends in jouw interieur

Heb je geen idee hoe jij deze lichttrends in jouw interieur kunt toepassen? Neem gerust contact met me op. We bekijken samen welke stijl bij je past en creëren een lichtplan geheel op maat.