De natuur als inspiratiebron

Heerlijk, najaar!

De dagen worden korter en de avonden langer. We kunnen ons weer terugtrekken naar binnen waar het licht zorgt voor een knus gevoel in huis.

Studio Drift en de natuur

In de tuin vind ik nog een paar dahlia’s met hun kenmerkende vorm en kleur, welke nog hun best doen om voor een vrolijke aanblik te zorgen, totdat de eerst vorst komt.

Laat die Dahlia nou net de inspiratiebron zijn van Studio Drift.

Studio Drift laat zich laten inspireren door de natuur rondom ons heen. De ontwerpen van Studio Drift geven niet alleen licht maar door het te laten bewegen worden de ontwerpen een echte licht beleving!

Flylight

Een mooi voorbeeld van een ontwerp van Studio Drift gebaseerd op verschijnselen uit de natuur is de Flylight. Het licht bootst het gedrag van een vlucht vogels na en symboliseert het conflict tussen de veiligheid van de groep en de vrijheid van het individu.

flylight

Shylight

Zo maakte ze ook de Shylight in het Rijksmuseum. In dit filmpje zie je hoe dit fantastische ontwerp tot stand is gekomen. Zeker nu de dagen korter worden, en de natuur tot rust komt, zou ik zeggen trek er eens op uit naar het Rijksmuseum Amsterdam en geniet van de Shylight…

Ik ben onder de indruk!